Medegebruikers verwijderen uit een RI&E, bijvoorbeeld na uitdiensttreding
Het verwijderen van gebruikers bij abonnementen, organisaties en RI&E's kan.
Wanneer zij in een Pro-abonnement RI&E's hebben aangemaakt, dan blijft hun naam zichtbaar op de pagina "Overzicht van organisaties en medegebruikers". Daar staat dan dat zij de betreffende RI&E ooit hebben aangemaakt.
Wanneer zij eigen modules en/of eigen vragen hebben aangemaakt, dan blijven zij deze modules/vragen zien in hun overzichten 'Mijn modules' en 'Mijn vragen', maar ze kunnen deze dan niet meer bewerken.